Abraham Blankaartsingel 117
3813 PA Amersfoort
Tel. 033 - 47.90.444

Computers

Binnenkort kunt u hier de aanbiedingen vinden die wij van Terra Computers en Notebooks hebben.

Op de PC's uit de aanbieding heeft u 3 jaar garantie...... net als op al onze andere PC's trouwens.

Voor de notebooks geldt een garantie van 2 jaar.

De prijzen die u hier ziet zijn exclusief installatie. Tel er € 85,00 bij op en de PC / Notebook wordt bij u geïnstalleerd, op internet aangesloten en uw bestanden en email overgezet.

Hoe kunt u bestellen?

Het best kunt u gewoon even bellen 033 - 4790444, dan kunnen we alles even doornemen en indien gewenst een afspraak maken, want het blijft natuurlijk zo dat de PC of Notebook aan moet sluiten bij uw wensen en moet passen bij uw situatie. Deze aanbiedingen zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden die er zijn en een aanpassing is zo gemaakt.

Belt u even? Dan nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt natuurlijk ook ons contactformulier invullen. Let in dat geval op dat uw emailadres of telefoonnummer juist is ingevoerd.

Computers

Computers... Ook u heeft ze nodig. Helaas is de markt groot en onoverzichtelijk. Zelfs de supermarkt verkoopt al PC's.
Dat is prijs-technisch misschien wel interessant, maar werken al uw programma's wel op deze "aantrekkelijke aanbieding"?

En hoe zit het met de service?

Er wordt te vaak vergeten dat het goed werken van de software afhangt van de juiste keuze van computeronderdelen.
Sommige PC's zijn misschien wel goedkoop, maar lastig in gebruik(configuratie) en daar kom je pas achter wanneer je de computer al hebt.

Met onze kennis kunnen wij u voor deze ergernissen behoeden. Wij weten, onder andere door jarenlange ervaring, wat goed werkt. We werken uitsluitend met kwaliteits onderdelen en mocht er toch iets mis zijn dan zorgen wij voor een snelle en adequate oplossing. O ja, ook niet onbelangrijk, voor al onze PC's geldt een garantietermijn van 3 jaar.

hr