Abraham Blankaartsingel 117
3813 PA Amersfoort
Tel. 033 - 47.90.444

Wie zijn wij?

Herkent u dit?

De zaken gaan goed maar door de drukte komt u niet aan uw automatiseringsvraagstukken toe. Het onderhoud van uw systemen is bijvoorbeeld al vaak uitgesteld of uw kennis daarvan schiet steeds vaker te kort.
Precies dan kunt u wel wat hulp gebruiken. Iemand die u de weg wijst en u persoonlijk begeleidt om een aantal obstakels uit de weg te ruimen, maar tevens het belang van u als klant voorop heeft staan.

Onze hoofd-activiteiten

We helpen u met de keuzes die u moet maken ten aanzien van uw automatisering. We adviseren en leveren u de benodigde Hardware.
(zie Computers voor meer informatie) We verzorgen voor u de juiste software met bijbehorende licenties.
(zie Software voor meer informatie) We installeren en/of onderhouden voor u uw hele netwerk.
(zie Netwerken voor meer informatie) We kunnen uw trainingen verzorgen in alle Microsoft Office applicaties.
(zie Software voor meer informatie) Wat is onze doelgroep?
In het midden- en kleinbedrijf is de werkdruk hoog en de behoefte aan persoonlijke begeleiding groot. We merken dat met name bij eenmanszaken en kleine organisaties. Wij kunnen voor u die opdrachten uitvoeren waarvoor u (tijdelijk) geen personeel of expertise in huis heeft.

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens een gesprek vertelt u ons waar de knelpunten liggen. Aan de hand van die inventarisatie doen wij u een voorstel. Welke oplossing is de beste? Wat kost deze? Wat zijn de alternatieven? Op het moment dat u ons de opdracht geeft, zorgen wij voor de uitvoering ervan. Na afronding van het project houden we, indien gewenst, regelmatig contact met u. We kijken bijvoorbeeld of er nog aanpassingen nodig zijn. Ons belang is dat u tevreden bent en weer verder kunt.

Waarom Different Way?

Wij zijn op alle automatiserings gebieden goed thuis. Of het nu gaat om levering van hardware, installeren van software, onderhouden van netwerken of ondersteuning voor eindgebruiker of systeembeheerder. Wij kunnen het allemaal voor u verzorgen. U hoeft nooit meer voor uw hardware naar bedrijf X, voor uw software naar bedrijf Y en voor uw onderhoud naar bedrijf Z.
Wij zijn voor u het centrale aanspeekpunt, dat meedenkt met uw organisatie. Zo onstaan frisse ideeën en nieuwe inzichten. Wij zijn onafhankelijk en kijken net even anders tegen de zaken aan.

Different Way, net even anders.

hr