Abraham Blankaartsingel 117
3813 PA Amersfoort
Tel. 033 - 47.90.444

Uw netwerk optimaal beheerd door Different Way

Goed en voordelig

Hoeveel verloren uren heeft het u al gekost omdat uw netwerk niet goed functioneerde? Een netwerk onderhouden wordt steeds gecompliceerder. Denk bijvoorbeeld eens aan de back-up (is er wel een back-up gemaakt?), de toegang naar het internet, de beveiliging van belangrijke data, het voorkomen van virussen en ga zo maar door. Om nu gelijk een fulltime systeembeheerder in dienst te nemen, daar is uw bedrijf nog net niet groot genoeg voor. U heeft eigenlijk alleen iemand nodig die regelmatig langs komt voor het onderhoud en die bereikbaar is wanneer er zich problemen voordoen.

Wij hebben ons gespecialiceerd in Microsoft Netwerken

Different Way heeft alleen maar Microsoft gecertificeerde mensen in dienst. Mensen die begrijpen met welke problemen u te kampen heeft. en die door de jarenlange praktijk ervaring, behalve theoretisch ook erg praktisch onderricht zijn. Wij adviseren, installeren en/of onderhouden het netwerk voor u. Daarnaast begeleiden wij u hoe u het beste met uw netwerk om kunt gaan.
Een stabiel netwerk begint bij een goede installatie. Stap voor stap de funcionaliteit opbouwen. Diepgaaande kennis hierbij is van cruciaal belang. Om dit te realiseren moet je keuzes maken. Wij hebben gekozen om ons te specialiseren in Microsoft software. U kunt er van verzekert zijn dat wij voor een goede installatie zorgdragen.
Als extra zekerheid voor u!

hr